• تاریخ : ۲۴ام دی ۱۳۹۶
  • موضوع : پزشکی

دوستان و همراهان همیشگی ۲۹ بهمن فصل زمستان از راه رسیده هست.

در این فصل سرد و زیبا صیفی جاتی مانند لبو و شلغم در بازار موجود هست، که بصورت پخته مورد مصرف قرار می گیرد. این صیفی جات بسیار مقوی و خوشمزه کاربردهای دیگری هم دارد. در اینجا دستور تهیه ترشی کلم قرمز و لبو خوشرنگ و خوشمزه  را آموزش می دهیم. این ترشی را در کنار غذاهای سنتی مانند لوبیاپلو، کلم پلو و آبگوشت سرو نمایید.

مواد اولیه برای تهیه ترشی کلم قرمز و لبو خوشمزه :

  • هویج                  ۵۰۰ گرم
  • به                      ۳۲۰ گرم
  • کلم قرمز              ۵۰۰ گرم
  • گل کلم                ۶۰۰ گرم
  • شلغم                  ۵۰۰ گرم
  • فلفل تند               ۴ عدد
  • نمک                  به میزان لازم
  • گلپر                   به دلخواه
  • سرکه                 ۱/۵ لیتر
  • سیر                   ۷ حبه

ترشی کلم قرمز و لبو خوشرنگ - دست پخت 29 بهمن

  • طرز تهیه ترشی کلم قرمز و لبو لذیذ :

۱ ) در ابتدا هویج، به، لبو و شلغم ها را شسته و بصورت نگینی برش دهید وبا مقداری سرکه بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد.

۲ ) کلم قرمز را خیلی ریز خرد کرده، (شکل ظاهری ترشی کلم قرمز و لبو به یک اندازه باشد.) بشویید و اجازه دهید خشک شود. سپس گل کلم را ریز خرد کرده و در آب خیس نمایید تا آلودگیهای داخل کلم خارج شود. بعد از آبکشی بگذارید تا آب اضافی خارج و خشک شود.

۳ ) فلفل ها را به اندازه یک بند انگشت برش زده و کنار بگذارید.

۴ ) سیرهای حبه شده را پوست گرفته و کنار بگذارید.

۵ ) تمامی مواد را با هم مخلوط نموده، نمک را اضافه کرده و هم بزنید.

ترشی کلم قرمز و لبو خوشرنگ - دست پخت 29 بهمن

۶ ) بقیه سرکه را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا یک قل بزند. وقتی سرکه داغ شد روی مواد مخلوط شده ریخته وهم بزنید تا همه مواد به سرکه آغشته شود. اجازه دهید تا مواد ترشی کلم قرمز و لبو خنک شود.

ترشی کلم قرمز و لبو خوشرنگ - دست پخت 29 بهمن

۷ ) در انتها ظرف مناسبی را انتخاب نمایید و از مواد ترشی مقداری را داخل ظرف بریزید. چند تکه فلفل تند و سیر داخل ظرف بیاندازید. این کار را تا انتها انجام داده تا تمامی مواد داخل ظرف قرار گیرد.

۸ ) درب ظرف را بسته و مدت ۱۰ الی ۱۵ روز اجازه دهید تا ترشی کلم قرمز و لبو جا بیفتد.

نوش جان

ترشی کلم قرمز و لبو خوشرنگ - دست پخت 29 بهمن

نکات :

  • گلپر بخاطر طعم متفاوتی که دارد استفاده از آن دلخواه میباشد.
  • استفاده از به باعث عطر و طعم خوبی در ترشی میشود.
  • نسبت به ذائقه خود میتوانید مقدار فلفل را کم یا زیاد نمایید.
  • باید تمامی مواد ترشی خشک باشد تا کپک نزند.
  • تمامی مواد باید یک اندازه باشد تا ترشی شکل ظاهری زیباتری داشته باشد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما