• تاریخ : ۲۳ام آبان ۱۳۹۶
  • موضوع : پزشکی

پای سیب تک نفره - شادابی و سلامتی

پای سیب تک نفره، کیک خوشمزه و کم شیرینی هست که به عنوان عصرانه، میان وعده یا دسر میتوان سرو کرد. “پای” نوعی کیک شبیه پیراشکی هست که خمیر و مواد داخل آن شیرین می باشد. در اینجا دستور پخت پای سیب تک نفره را آموزش می دهیم. این پای سیب از سه لایه درست خواهد شد، لایه زیرین و بالایی را از خمیر کیک میریزیم و لایه میانی آن را با پوره سیب پر می کنیم.

تعداد : ۱۲ تا ۱۶ عدد کیک – زمان آماده سازی : ۳۰-۲۵ دقیقه – زمان پخت : ۳۵ – ۳۰ دقیقه – سطح دشواری : متوسط

مواد لازم برای لایه میانی :

  • سیب شیرین و درشت : ۴ عدد
  • شکر : دو قاشق غذا خوری
  • کشمش : ۲۰ گرم
  • گردو : ۵۰ گرم
  • کره گیاهی : ۲۰ گرم
  • دارچین : نصف قاشق چای خوری
  • بیسکویت ساقه طلایی : یک بسته
  • گلاب : نصف قاشق غذاخوری
  • آب : دو قاشق غذا خوری

مواد لازم برای خمیر کیک :

  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شکر : ۱۴۰ گرم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • شیر : ۵۰ گرم
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد قنادی : ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه لایه میانی پوره سیب :

  • ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود.
  • سیب ها را تمیز شسته و پوستش را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید. بیسکویت ها را در غذا ساز بریزید تا خرد شود ( اگر هم غذا ساز ندارید میتوانید آن را در کیسه فریزر بریزید و با گوشت کوب یا پشت قاشق فشار دهید تا خرد و پودر شود ) گردوها را با دست ریز خرد کنید و با کشمش ها کنار بگذارید.
  • سیب رنده شده را همراه با دو قاشق غذا خوری آب و نصف قاشق غذاخوری گلاب و دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و در یک قابلمه تفلون بریزید. مخلوط را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا سیب آب انداخته و پخته شود. هنگامی که آب سیب تمام شد، کره را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. اجاق را خاموش کنید و گردو خرد شده، دارچین و پودر بیسکویت و کشمش را اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید، سپس سر قابلمه را ببندید و کنار بگذارید تا خمیر کیک را آماده میکنید.

بیشتر بخوانید:  کیک لبو

طرز تهیه خمیر پای :

  • ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده، سه بار الک کنید تا کاملا دانه های آرد از هم جدا شوند.
  • تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه بزرگ با همزن به مدت ۲ دقیقه هم بزنید سپس کم کم شکر را اضافه کنید. پنج دقیقه همزدن را ادامه دهید تا سبک و کشدار شود. ( در حین اضافه کردن شکر، مدام آن را باید هم بزنید. )
  • در یک ظرف کره را اول با چنگال له کنید سپس با همزن هم بزنید تا یکدست شود. شیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر همزدن را ادامه دهید. آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنید. با یک دست آرد را اضافه کنید و با یک دست با همزن هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود. حالا مخلوط تخم مرغ و وانیل را که در مرحله ۲ درست کرده بودیم  اضافه می کنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا همه کاملا با هم مخلوط شوند.
  • قالب های کپسول کاغذی را به تعداد روی سینی قرار دهید، دو قاشق از خمیر کیک را داخل آن بریزید سپس یک قاشق غذاخوری پوره روی آن بریزید و دوباره با ۲ قاشق پر غذا خوری از خمیر کیک روی پوره سیب را بپوشانید. برای همه قالب ها این کار را تکرار کنیدو داخل فر که از قبل گرم کرده اید، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا پف کند و کامل بپزد.

نکته :

  • به جای قالب کپسول کاغذی میتوانید از قالب های کوچک کاپ کیک استفاده کنید و کاغذ روغنی را داخل آن بگذارید سپس مواد را بریزید.
  • به جای شیر میتوانید از آب سیب هم استفاده کنید.
  • برای تهیه لایه میانی اگر گلاب دوست نداشتیتد میتوانید آن را حذف کنید.

بیشتر بخوانید:  کاپ کیک تگرال شکلاتی با کرم شیر

پای سیب تک نفره را با خاک قند تزیین کنید. این کیک خوشمزه را برای مهمانی عصر با چای یا قهوه میتوان سرو کرد. همچنین این شیرینی خوشمزه می تواند خوراکی مناسبی برای بچه مدرسه ای ها باشد.

پای سیب تک نفره - دست پخت 29 بهمن

پای سیب تک نفره آماده هست نوش جان!

پای سیب تک نفره was last modified: آبان ۲۳ام, ۱۳۹۶ by 29 بهمن

شاید این مطالب را نیز بپسندید

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما