• تاریخ : ۱۶ام آذر ۱۳۹۶
  • موضوع : پزشکی





طرز تهیه ژله انار مخصوص شب یلدا






اگر دوست دارید خوراکی های شب چله ی امسال را کمی بامزه تر و متفاوت تر کنید تهیه ی ژله انار مخصوص شب یلدا را در لیست دسرهای سرد خود قرار دهید. درست کردن ژله انار بسیار راحت هست و در عین حال می تواند حال و هوای سفره ی شما را به کلی عوض کند.

می خواهیم در این ژله از دانه های انار و آب انار استفاده کنیم تا هم طبیعی تر و سالم تر باشد و هم خوشمزه تر. می توانید به هر ژله ای که درست می کنید، میوه ای که دوست دارید اضافه کنید. تنها نکته ای که برای اضافه کردن میوه به ژله باید در نظر داشته باشید این هست که برای ته نشین نشدن تکه های میوه و زیبا تر شدن ژله باید ژله را کمی بگذارید بسته شود و بعد میوه ها را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه ژله انار مخصوص شب یلدا

مواد لازم ژله انار:

  • پودر ژله (متناسب با تعداد افراد با توجه به توضیحات روی بسته ی ژله )
  • آب جوش
  • آب سرد
  • انار دان شده (برای هر نفر حدود یک چهارم انار)
  • آب انار نصف لیوان (۱۲۵ میلی لیتر)

ژله انار - دست پخت 29 بهمن

روش تهیه ژله انار :

  • پودر ژلاتین با طعم انار را در یک کاسه ی متوسط بریزید. با توجه به تعداد اعضای خانه یا مهمان ها تعداد بسته های پودر را تعیین کنید و به همان نسبت کاسه ی بزرگتری انتخاب کنید.
  • آب و پودر را آنقدر با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاملا در آب حل شود. این کار حدود ۲ دقیقه طول می کشد. برای مخلوط کردن پودر و آب از چنگال یا هم زن استفاده کنید.

ژله انار - دست پخت 29 بهمن

  • حال نوبت آب سرد هست که ما برای درست کردن این ژله به جای آب از مخلوط آب و آب انار استفاده می کنیم. به اندازه ی نصف لیوان آب انار را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و به کاسه اضافه کنید.
  • کاسه را در یخچال بگذارید تا ژلاتین خود را بگیرد. این مرحله حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد و سپس حالت ژلاتین شبیه سفیده ی تخم مرغ خواهد شد.
  • ژلاتین را از یخچال خارج کنید. دانه های انار را (هر چقدر که دوست دارید) با آن مخلوط کنید. چون ژلاتین کمی سفت شده هست، در این مرحله دانه های انار ته نشین نمی شوند و درون ژله حالت معلق پیدا می کنند.
  • بنا به سلیقه و خواست خودتان ظرفی که می خواهید ژله را در آن سرو کنید انتخاب کنید. اگر می خواهید ژله را برگردانید باید از ظرف خاص آن استفاده کنید و برای برگرداندن هم حتما ابتدا کف ظرف را زیر آب داغ بگیرید تا ژله کاملا درسته خارج شود.
    می توانید ژله را در ظرف های کوچک یا حتی برای هر نفر (و به تعداد مهمان ها) در لیوان های پهن، که قاشق راحت در آن می رود بریزید.

ژله انار - دست پخت بانوی شهرژله انار - دست پخت 29 بهمن

  • حالا ظرف یا ظرف های ژله انار مخصوص شب یلدا را دوباره به یخچال باز گردانید و ۳، ۴ ساعت صبر کنید تا کاملا ببندد.
  • پیشنهاد ما این هست که هم برای تزیین و هم برای خوشمزگی روی ژله انار را، تا سر لیوان یا کاسه، از دانه های انار پر کنید.

ژله انار - دست پخت 29 بهمن

این روش برای درست کردن تمام ژله های میوه ای کاربرد دارد. تنها در انتخاب میوه ای که اضافه می کنید دقت کنید. چرا که میوه هایی مثل کیوی، آناناس، انجیر و همچنین میوه هایی که آب زیادی دارند باعث خواهد شد ژلاتین خوب سفت نشود و ژله خراب شود.












شاید این مطالب را نیز بپسندید



اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما