• تاریخ : ۲۹ام مهر ۱۳۹۶
  • موضوع : پزشکی

علت نامگذاری کیک جادویی با کاسترد اینست که، پس از پخت دارای ۳ لایه همرنگ، اما جداگانه خواهد شد. (همانند اینکه کیک درلایه های جداگانه پخته شده هست.)

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه – زمان پخت : ۵۰ – ۴۵ دقیقه  – جهت پذیرایی : ۸ – ۱۰ نفر

مواد لازم برای کیک جادویی با کاسترد :

  • تخم مرغ ۴عدد
  • شکر ۱پیمانه
  • کره ۱۲۵گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آرد کیک ۱پیمانه بعلاوه ۱ قاشق سوپخوری اضافه تر
  • شیر پر چرب نیم لیتر ( از مارک کاله یا پاک می توانید استفاده کنید.)

طرزتهیه کیک جادویی با کاسترد :

دمای فرگازی و برقی بدون فن ۱۸۰ درجه سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت )

دمای فرگازی و برقی فن دار ۱۶۰ درجه سانتیگراد

درجه ۴ فر برای فرهایی که شماره بندی دارند.

  • ابتدا تمام مواد اولیه کیک را به دمای محیط برسانید.
  • کف قالب را چرب کرده و کاغذی روغنی می اندازیم طوریکه کاغذ از لبه قالب حدود دو سانتی متری بیرون بزند.
  • زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  • آرد را با وانیل مخلوط کرده و الک کرده و کناری بگذارید.
  • کره را آب کرده و بگذارید در دمای محیط آشپزخانه ولرم شود.
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و با سرعت متوسط همزن حدود یک دقیقه بزنید و بعد شکر را اضافه کرده و به زدن شکر و زرده ادامه دهید تا شکر در زرده ها حل شود و رنگ مخلوط کم رنگ گردد.
  • کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن کره با مواد، مایه را با همزن بزنید.
  • سرعت همزن را کم کرده وشیر را کم کم به مواد زده شده اضافه کنید و هم بزنید.
  • آرد ووانیل الک شده را در چندین مرحله به مواد اضافه کرده و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید . در حد مخلوط شدن آرد کافیست. بیشتر، مواد را هم نزنید.
  • پره های همزن را با آب گرم شسته و خوب خشک کنید و سفیده ها را جداگانه با دور بالای همزن بزنید، برای زدن سفیده به هیچ وجه شکر اضافه نکنید، نباید سفیده سفت شود. برای این مدل کیک سفیده های زده شده حالت شل وروان دارند. این حالت شل وروان سفیده ها یکی از عوامل ایجاد لایه های کیک جادویی ما می باشد.
  •  سفیده های زده شده را با کمک لیسک در دو یا سه مرحله، به صورت دورانی با مواد مخلوط کنید.
  • مایه آماده شده را در قالب آماده شده ریخته و در پنجره وسط فر به مدت تقریبی ۵۰ – ۴۰ دقیقه بپذید.

کیک جادویی با کاسترد - دست پخت 29 بهمن

  •  بعد از ۵۰ دقیقه با کمک یک سیخ چوبی یا فلزی نازک پخت کیک را چک کنید برای این کار سیخ را در مرکز کیک فرو کنید ووقتی بیرون آوردید نباید مایه لزج به کیک چسبیده باشد. اگر سیخ با کمی خرده کیک و یا تمیز بیرون آمد، کیک آماده هست. در غیر این صورت باید زمان بیشتری در فر بماند.
  • بعد از بیرون آوردن کیک جادویی با کاسترد، آن را ده دقیقه در قالب نگه دارید. سپس از قالب آزاد کرده و روی سینی توری قرار دهید تا کاملا” خنک شود.

کیک جادویی با کاسترد - دست پخت 29 بهمن

  • موقع سرو روی کیک جادویی با کاسترد پودر قند بپاشید و یا با میوه دلخواه و برگ نعناع تزئین کنید.

کیک جادویی با کاسترد - دست پخت 29 بهمن

کیک جادویی با کاسترد was last modified: مهر ۲۹ام, ۱۳۹۶ by 29 بهمن

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما