• تاریخ : ۲۲ام آذر ۱۳۹۶
  • موضوع : پزشکی

تهوع در بارداری یکی از شایع ترین اختلالات برای زنان می باشد که همواره در تمام دوران بارداری همراه فرد باردار هست. این عارضه به دلایل مختلفی می باشد که در این مقاله میخواهیم به درمان آن بپردازیم.

در این مقاله به یکی از بهترین درمانهای کشف شده برای تهوع می پردازیم و آن یک گیاه هست که در اکثر جهان پیدا خواهد شد و چیزی نیست جز زنجبیل ، آری زنجبیل بهترین داروی حالت تهوع در بارداری هست که شاید از آن غافل بوده باشیم . پس با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این موضوع بدانید.

بهترین داروی حالت تهوع در بارداری

زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی هست و در این کشورها در طول بیشتر از۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده هست. از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده هست، کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده اند.

ریشه این گیاه در درمان سرگیجه، تعریق، تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود. این گیاه همچنین گلودرد، سردردها، پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت و تب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند.

در زنجبیل بیشترین قسمتی که مورد استفاده قرار می گیرد، ساقه متورم شده زیرزمینی آن هست که ریزوم نامیده خواهد شد.

فرآورده های این گیاه به شکل پودر اسانس (عصاره روغنی) و عصاره تازه در اکثر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. زنجبیل یکی از داروهای موثر در تقویت معده هست و خاصیت بادشکنی و ضد نفخ دارد.
زنجبیل داروی شناخته شده ای برای درمان شوره سر، تب و لرز، سرفه، دردهای دندان و روماتیسم محسوب خواهد شد.

زنجبیل یکی از داروهای موثر در درمان سرماخوردگی و گلودرد هست و در درمان حالت تهوع صبحگاهی، بیماری مسافرت و حتی سرگیجه نیز موثر هست.

در بعضی از کتاب ها برای زنجبیل خاصیت ضد قارچی و ضدباکتری نیز ذکر شده هست. همچنین از روغن آن برای تسکین دردهای عضلانی می توان استفاده کرد، زیرا زنجبیل با بهبود جریان گردش خون به تسکین این دردها کمک می کند.

شاید به همین دلیل هست که در هنگام سرمازدگی پاها نیز از زنجبیل استفاده خواهد شد.در نظر داشته باشید مصرف ناصحیح زنجبیل باعث ایجاد اختلال در سیستم عصبی مرکزی و ایجاد حالت خلسه خواهد شد.
 
از زنجبیل برای بهبود کدام تهوع ها می توان استفاده کرد؟
تهوع ناشی از:
– بارداری
– ماشین گرفتگی (در مسافرت)
– عمل جراحی
– شیمی درمانی سرطان
را می تواند کاهش دهد.

چرا زنجبیل تهوع را کم می کند؟
زنجبیل ممکن هست با:
– افزایش ترشح بزاق
– افزایش ترشح شیره های گوارشی
– کاهش اسید معده
– افزایش حرکت روده ها
تهوع را بهبود ببخشد.

موارد منع مصرف
افرادی که دچار زخم معده یا دوازدهه هستند و کسانی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند نباید زنجبیل مصرف کنند.

کسانی که داروهای ضد دیابت و فشار خون استفاده می کنند نیز بهتر هست هنگام مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنند.

مصرف این گیاه برای افراد زیر دو سال توصیه نمی شود و زنان باردار و مادران شیرده نیز قبل از مصرف زنجبیل باید با پزشک خود مشورت کنند.

چگونه از زنجبیل برای درمان تهوع استفاده کنیم؟
در اینجا تعدادی روش برای استفاده از زنجبیل در برنامه غذایی ذکر شده هست:
۱-
مقداری زنجبیل تازه بخرید. سپس آن را بشویید و پوست آن را با چاقو بکنید.
چند تکه از آن را با چاقو ببرید و مانند قرص قورت دهید، زیرا مزه ی این
گیاه به قدری تند هست که نمی توان آن را جوید. این کار، سریع ترین راه برای
مصرف مقدار زیادی زنجبیل هست.

۲- زنجبیل تازه را ریزریز کنید یا
رنده کنید یا آسیاب کنید تا به شکل پودر درآید. سپس آن را به غذای خود
اضافه کنید. شما می توانید در ماست، سس یا روی غذاهای سرخ شده از این پودر
استفاده کنید. زنجبیل، طعم تند و تیزی دارد. اگر ابتدای پختن غذا به آن
اضافه کنید، طعم آن ملایم تر خواهد شد و اگر در انتهای پختن اضافه کنید،
طعم تندتری خواهد داشت.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما