• تاریخ : ۲ام آبان ۱۳۹۶
  • موضوع : پزشکی

زمان آماده سازی برای لازانیای بقچه ای پنیر با سس گوجه : ۴۰ دقیق  زمان پخت : ۲۰ – ۱۰ دقیقه  تعداد نفر :  ۵ – ۴ نفر

مواد لازم برای لازانیای بقچه ای :

۱ ) لازانیای نیمه پخت ۸ – ۹ عدد

۲ ) پنیر خامه ای ۴ – ۳ قاشق سوپخوری سر پُر

۳ ) پنیر پیتزای رنده شده ۱پیمانه

۴ ) پنیر موتزارلای رنده شده ۱/۴ پیمانه

۵ ) پنیر کورد ( Curd peynir پیمانه۱ )

۶ ) برگهای بزرگ ریحان ۵ – ۶ عدد

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی :

۱ ) گوجه فرنگی بزرگ له شده ۵ – ۴ عدد ( یا کنسرو گوجه ۴۰۰ گرم )

۲ ) سیر له شده یا ورقه ای خردشده ۳ حبه بزرگ

۳ ) شکر ۱/۲ قاشق چایخوری

۴ ) روغن زیتون یا مایع یا کره ۲ قاشق سوپخوری

۵ ) سرکه بالزامیک ۱ قاشق سوپخوری

۶ ) نمک به میزان لازم

۷ ) پودرفلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه لازانیای بقچه ای :

طرز تهیه مواد میانی :

  • سه نوع پنیر را دریک کاسه با هم مخلوط کرده و بعد برگهای ریحان را در دست باهم رول کرد و خرد می کنیم، در استفاده از ریحان دقت شود چون اگربیشتر حد استفاده شود باعث تلخی لازانیا خواهد شد. شما می توانید به این پنیر طعم های مختلفی مثل ترخون، آویشن، هل، مرزه و یا رزماری و…دهید. انتخاب طعم و ادویه به دلخواه شماست.
  • مخلوط آماده شده را در یک کاسه کوچک ریخته و دم دست کناری قرار دهید.

لازانیه بقچه ای - دست پخت 29 بهمن

طرز تهیه سس گوجه :

  • یک قابلمه متوسط را گرم کرده و روغن زیتون یا کره را اضافه کرده و بعد گوجه های ریز خردشده را اضافه کنید. و اجازه دهید سس به جوش آید، حالا سیر را اضافه کنید.
  • سیرها که کمی پخت، شکر ،نمک، فلفل سیاه و سرکه بالزامیک را اضافه کنید. سرکه بالزامیک باعث خواهد شد که سس غلیظ و خوشمزه تر شود.

طرز آب پز کردن لازانیا :

  • آب را جوش آورده و کمی نمک و روغن مایع بریزید. ورقه های لازانیاها را در آن به مدت ۵ دقیقه بپذید.
  • لازانیاهای پخته شده را روی میز کار یا سینی چرب شده کنارهم طوری بچینید که به همدیگر نچسبند.
  • یک برش عمودی از وسط به لازانیا ها بدهید طوریکه لازانیها به دو قسمت مساوی تقسیم شوند و مثل یک علامت + این دو تکه را روی هم قرار داده و از مایه پنری یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر وسط + بریزید و چهار طرف را مثل بقچه روی هم آورید.سپس در ظرف چرب شده بچینید. اگر ورقه های لازانیا نازک بود درسته طبق شکل روی هم قرار دهید.

لازانیه بقچه ای - دست پخت 29 بهمن

لازانیه بقچه ای - دست پخت با

  • سس گوجه آماده شده را در کل ظرف به طور یکنواخت بریزید. حتی توی گوشه های ظرف و دیواره های ظرف هم سس را پخش کنید.
  • ظرف آماده شده را در پنجره وسط فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده، گذاشته و به مدت تقریبی ۲۰ – ۱۰ دقیقه بپذید.
  • زمان پخت بستگی به نوع گوجه دارد اگر گوجه ها کم آب باشند زمان پخت کمتر هست و اگر گوجه ها و سس آبدارتر باشد زمان پخت طولانی تر هست.

نکات :

  • برای پخت لازانیای بقچه ای از لازانیاهای نیم پخت و نیمه آماده ایرانی مثل زرماکارون، تک، فامیلاو… می توانید با خیال راحت استفاده کنید.
  • پنیرهای مارک ایرانی کاله، پگاه، مطهر انتخاب های خوبی هستند.
  • دستور اصلی لازانیای بقچه ای پنیر با سس گوجه از سرآشپز معروف ترکیه ای، آراد تورکمن هست که دارای چندین رستوران در ترکیه می باشد. او همچنین آشپز معروف برنامه آشپزی ترکیه در کانال tv8  ترکیه و همچنین داوربرنامه مسابقه آشپزی معروف ver firina tv8 ترکیه بوده هست.

لازانیای بقچه ای پنیر با سس گوجه was last modified: آبان ۱ام, ۱۳۹۶ by 29 بهمن

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما